Société Proven Ç ale d' Aromathérap ie


Wat is het merk S.P.A.?

Société provencale d' Aromathérapie bestaat uit een hele lijn aan diverse producten die onder andere een volledig programma voor gezichts- en lichaamsverzorging bieden.

In 1984 kwamen de eerste natuurlijke producten van het Franse merk S.P.A. op de markt.
Deze producten werden en worden geproduceerd in de Provence in Frankrijk, waar oprichtster mevrouw Magonet nog steeds de dagelijkse leiding heeft.

Alle productenvan S.P.A bestaan voor 100% uit biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit!

De natuurlijke producten van S.P.A. bevatten daarnaast een zeer hoog gehalte aan pure en zuivere etherische oliën , plantenoliën en plantextracten. Dit zijn dan ook de sterke werkstoffen die de basis vormen van het natuurlijke en biologische merk S.P.A.De kracht van S.P.A.

De natuurlijke, biologische producten van S.P.A staan er om bekend een heel hoog percentage aan etherische oliën te bevatten. Deze hoge kwaliteit van etherische oliën dringt vrijwel direct door alle huidlagen heen en zorgt daarmee voor snel zichtbare resultaten.

De kracht van de S.P.A producten liggen hiermee niet alleen in de concentratie van deze krachtige, natuurlijke ingrediënten , maar ook in de directe opname door de huid.
Dit maakt S.P.A een gouden product voor mensen die hun huid goed willen verbeteren of verzorgen.

Daarnaast is het voor mij als specialiste ook mogelijk om deze producten te mengen, zodat deze precies aansluiten op jouw huid. Dit zorgt er voor dat deze producten nog beter en sneller zullen werken dan de standaard S.P.A producten.Behandeld worden met S.P.A.

Behandeld worden met S.P.A is een hele ervaring. Alles draait bij de producten van S.P.A. namelijk om jou als individu! Tijdens de behandeling worden de producten namelijk speciaal op jouw wensen afgestemd en als je het fijn vindt, kun je zelfs producten meenemen om de huid thuis ook te kunnen verzorgen!

S.P.A heeft zowel biologische reinigingsproducten als crémes, een kuurverzorging, lichaamsproducten, haarverzorging, en een detox-kuur. Met andere woorden: voor elke mogelijke wens kan een gepaste behandeling worden aangeboden.

Meer weten over etherische oliën ?