Even relaxen tijdens een stressvolle tijd


De huid krijgt veel te verduren, vooral wanneer we veel stress ervaren.

Het Coronavirus heeft een hoop impact gehad op de wereld en onze levens.

Velen hebben hierdoor meer stress ervaren dan normaal. De een draaide overuren in een ziekenhuis, de ander verloor zijn baan of moest plots veel thuis gaan werken. Sinds mei is mijn praktijk voor natuurlijke huidverbetering weer open. Het is fijn om mensen weer te kunnen helpen relaxen en om hun huid weer tot rust te kunnen brengen.Een opkikker voor jou!

Om jou iets extra’s te geven in deze lastige tijd, geef ik je tot eind oktober bij elke behandeling graag een rugmassage van 15 minuten of een decolleté massage cadeau!

Hierdoor zorg je niet alleen goed voor je huid, maar ook even voor jezelf.


In mijn praktijk kun je kiezen uit gezichtsbehandelingen, massages en een speciale anti-stress behandeling. Uiteraard vind je ook allerlei natuurlijke producten die jou helpen om je huid ook thuis optimaal te verzorgen. Ik help je graag bij het vinden van een passend product en waar nodig stel ik een product op maat voor je samen.Waarom kiezen voor natuurlijke producten?

In mijn salon wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke huidproducten van Les Gavots en S.P.A. Beide merken zijn honderd procent natuurlijk en bevatten dus geen synthetische ingrediënten. Het grote voordeel van natuurlijke producten is dat je huid deze veel gemakkelijker op kan nemen en dat ze ook effectiever werken. Ze behandelen je huid niet alleen op het oppervlak, maar ook van binnenuit. Uiteraard loop je bij natuurlijke producten ook het risico dat er synthetische stoffen in je bloed komen niet.

Snel een ontspannen behandeling boeken!

Zie jij uit naar een ontspannende behandeling? Neem dan gerust contact met mij op via 024-3586757, of stuur mij een mail via info@natuurlijkehuidverbetering.nl

Voel je vrij om door mijn blog te klikken en wat meer informatie te lezen over de kracht van natuurlijke producten, of de verkoop van biologische make-up.


Lees meer over: Biologische producten

Lees meer over: Top 4 biologische make-up.Advies van de biologische schoonheidssalon Nijmegen

Wellicht wil je over gaan stappen op biologische huidverzorging of ben je nog nooit bij een schoonheidsspecialiste Nijmegen geweest. Vaak zijn mensen op zoek naar een schoonheidssalon Nijmegen die hen kan helpen bij het verbeteren van de huid. Bij mijn praktijk voor Natuurlijke Huidverbetering kun je terecht voor advies, huidanalyses en natuurlijk biologische behandelingen. Ik zorg dat de thee voor je klaarstaat!