Les Gavots de Provence


Les Gavots de Provence is ontwikkeld door mevrouw Magonet, die gelooft in gezond ouder worden met een frisse, gezonde huid. Les Gavots biedt de biologische producten die hiervoor nodig zijn!
De naam: Les Gavots de Provence staat letterlijk voor “De lavendelsnijders van de Provence” en dit geeft aan hoe natuurlijk en puur het product is.

De ingrediënten van Les Gavots zijn zorgvuldig geselecteerd uit een rijk bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardvoor de Provence bekend is. De selectie van planten die in Les Gavots producten worden gebruikt, vindt onder strenge kwaliteitscontroles plaats.
Zo weten ze zeker dat elke plant de juiste plant is en dat deze de juiste hoeveelheden werkzame bestanddelen bezit om de kwaliteit van de producten te waarborgen.


De ingrediënten van Les Gavots

De hele lijn van Les Gavots is gebaseerd op plantenoliën, bloemenwaters, hydrolaten, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten.
Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur natuurlijke grapefruitextracten. Deze zorgen dat het product lang genoeg mee gaat dat jij er zo lang mogelijk van kunt genieten.

De producten van Les Gavots

De producten van Les Gavots bieden een doeltreffende verzorging met de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig zijn en die de mens van nature nodig heeft.
Les Gavots is niet “op basis van natuurlijke ingrediënten” zoals je vaak wel ziet bij goedkopere natuurlijke producten, maar volledig natuurlijk en biologisch. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog dat ze jouw huid tot in de diepste lagen verzorgen.
De producten van Les Gavots bevatten geen minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen of parfumstoffen. Ook emulgatoren en kleurstoffen zul je niet terugvinden in de producten van Les Gavots.

De producten van Les Gavots zijn daardoor ook een parfumvrij verzorgingsproduct en een alcoholvrij verzorgingsproduct. Dat is goed voor je huid en voor jou!


Het assortiment Les Gavots:

Het assortiment van Les Gavots is breed en volledig biologisch. Het bestaat onder andere uit biologische reinigingsproducten, crèmes, maskers, oogcrème, badkristallen, zepen, producten voor de mannenhuid, zonneproducten, baby, peuter- en kinderverzorging en geuroliën. Al deze producten zijn te koop in mijn salon en kan ik desnoods ook voor je bestellen. Zo is Les Gavots een merk dat je volledig kunt implementeren bij de overstap op een natuurlijke, biologische huidverzorging en biologische huidverbetering. Daarnaast kun je de overige producten, zoals de geuroliën, gebruiken om je omgeving gezonder te maken.


Les Gavots en Fytotherapie

De producten van Les Gavots zijn naast hun natuurlijkheid ook gebaseerd op fytotherapie.
Bij fytotherapie wordt het werkzame plantendeel, zonder enige toevoeging, verwerkt tot een gebruiksklaar ingrediënt. Het lichaam haalt zelf de nodige stoffen uit het product en op die manier wordt de huid ook van binnenuit verzorgd. Daarnaast geven deze natuurlijke ingrediënten ook niet de bijwerkingen die de synthetische middelen in klassieke cosmetica wel kunnen geven. Zoals hormonale disbalans of een verslechterende huid.

Zo biedt Les Gavots producten in alle soorten en maten, maar met de garantie van biologische, natuurlijke kwaliteit en directe verbetering!