Je huid in 2020 actief gaan verbeteren, dit moet je weten


2020 is aangebroken en dat betekent dat de nieuwe goede voornemens weer van start zijn gegaan. Wil jij je huid in 2020 actief gaan verbeteren en je goede voornemens omzetten in een nieuwe gewoonte? Dan vind je in dit artikel een aantal handige tips die je zullen helpen bij het verbeteren van je huid. Want wat is het geheim van een mooie huid?biologische ingrediënten op een tafel


Je huid verbeteren begint hier

Een slechte huid verbeteren of zorgen voor een glanzende huid is een proces. Een ‘stralende huid in 1 week’ formule is dan ook altijd een utopie. Echter, als je een aantal belangrijke stappen consequent toepast bij de verzorging van je huid, kun je het proces wel enorm versnellen. Vaak kunnen de langdurige resultaten al binnen drie maanden zichtbaar zijn. Een eerste belangrijk stap die je kunt nemen om je huid te verbeteren, is om haar goed te verzorgen.

Weet wat je huid allemaal doormaakt

De huid is het grootste orgaan van het menselijke lichaam en het heeft veel te verduren.
‘s morgens wordt het vochtig in de regen, of droog van de kou. Overdag raakt het verder uitgedroogd in de droge kantoorlucht en op weg naar huis nemen de poriën de uitlaatgassen van autos nog even extra op. Kortom: je huid beleeft allerlei avonturen gedurende de dag en heeft ruimte nodig om hiervan bij te komen. Daarom is het belangrijk om de huid ‘s avonds te ontdoen van make-up en haar op een goede manier te verzorgen.Natuurlijke huidverzorging voor de nacht

Een eerste belangrijke stap die men kan nemen om de huid effectief te verbeteren, is om te zorgen dat er op een goede manier wordt gereinigd. Een natuurlijke huidverzorging bestaat uit een aantal belangrijke elementen. Allereerst dien je de huid te reinigen met een reiniger op natuurlijke basis. Hierna kalmeer je de huid met een huidverbeterende lotion en je eindigt met een nachtcrème. Hierbij is het belangrijk dat je kiest voor natuurlijke of biologische producten.


Lees hier meer over de voordelen van huidverzorging met natuurlijke producten
Natuurlijke huidverzorging op maat

In de afgelopen jaren zijn mensen zich steeds bewuster geworden over de problemen die de klassieke cosmetica, die je bij supermarkten of drogisterijen kunt kopen, met zich mee brengen. De synthetische ingrediënten van deze cosmetica zijn niet alleen slecht voor de natuur, maar ook heel erg slecht voor jouw lichaam. Ze verstoren je hormonen en kunnen hele nare uitwerkingen hebben op je huid. Daarom zijn steeds meer mensen over gaan stappen op natuurlijke huidverzorging. Echter is het in 2020 tijd dat je niet alleen overstapt op een natuurlijk product, maar dat je overstapt op natuurlijke huidverzorging op maat.

Huidanalyse bij een specialist

Om een juist biologisch product op maat te kunnen gebruiken, is het verstandig om een afspraak te maken bij een praktijk voor natuurlijke huidverbetering . Hier zal de specialist een diepgaande huidanalyse bij je doen en je daarna kunnen vertellen hoe het ervoor staat met je huid. Wat heeft deze nodig en wat zijn momenteel de grootste problemen? Een goede schoonheidsspecialist zal je vervolgens kunnen vertellen welke ingrediënten of Etherische oliën je het beste kunt gebruiken om jouw huid te verbeteren.


Lees hier meer over hoe jij een huidanalyse kunt laten doen en wat dit precies inhoudt.


Behandelingen op maat

Nadat de schoonheidsspecialiste een huidanalyse heeft gedaan, kan hij of zij gemakkelijk een natuurlijke huid verbeterende behandeling op maat voor je samenstellen die je het beste eens in de zes tot acht weken kunt laten doen. Hierbij wordt je huid op een professionele en diepgaande manier gereinigd en voorzien van de stoffen die ze nodig heeft. Hierdoor krijgt je huid elke twee maanden een goede “APK keuring”. Als je auto het verdient, dan verdien jij het natuurlijk ook!


Stralende huid met make-up

Een fout die veel mensen maakten die in 2020 echt niet meer kan, is het gebruik van chemische make-up producten. Deze producten zijn niet alleen heel erg slecht voor het milieu en de dieren, maar ook voor jou! Ze zorgen namelijk dat je huid elke dag opnieuw met een verstikkende laag synthetische stoffen te maken krijgt die de poriën dicht smeren. Ook trekken deze chemische ingrediënten in je huid en werk je al het harde werk van een goede schoonheidsbehandeling alleen maar tegen. Zonde! Gelukkig is er een goede oplossing die jouw huidverzorgende kwaliteiten in 2020 een enorme boost zal geven! Dat is het gebruik van biologische make-up van Zao.

De kracht van natuurlijke make-up

Biologische of veganistische make-up is net zo glanzend, kleurrijk en gemakkelijk aan te brengen als enige andere vorm van make-up. Het enige grote voordeel is dat deze make-up geen chemische ingrediënten in je bloed achterlaat, goed voor het milieu is en je huid goed verzorgt. Zo ben je de huid ook overdag aan het verzorgen en zie je er ook nog eens prachtig uit!


Lees hier wat in 2020 de top 4 biologische make-up producten zijn.Een gewoonte is sterker dan een voornemen

Dit zijn alle tips die jou in 2020 aan een glanzende huid gaan helpen. Een voornemen is een goede eerste stap, maar nu is het tijd om van dat voornemen een gewoonte te maken. Laat deze week een huidanalyse doen en kom erachter hoe jij jouw huid dit jaar het beste kunt gaan (laten) verzorgen!