Cadeaubon / waardebon schoonheidsspecialist

In mijn salon voor natuurlijke huidverbetering kun je gemakkelijk een cadeaubon met een geldbedrag te bestellen! Soms is het gewoon heel moeilijk om een geschikte behandeling of een goed product te vinden voor de persoon die je wilt verrassen. Dan is het een goed idee om van je cadeaubon een waardebon te naken. Hierbij geef je iemand dus geen volledige behandeling cadeau, maar gewoon een bedrag dat vervolgens vrij te besteden is in mijn praktijk.


Hoe bestel ik de waardebon voor de schoonheidsspecialist?

Je kunt bij mij heel eenvoudig een cadeaubon met een geldbedrag bestellen door het contactformulier hier rechts in te vullen, of mij een email te sturen. Ik zorg dat ik zo snel mogelijk contact met je opneem, zodat we de beste cadeaubon voor je kunnen samenstellen.

Je mag deze bon bij mijn praktijk op komen halen, maar ik kan hem ook kosteloos naar jou of de ontvanger verzenden.


Wat is een redelijk bedrag?

Wanneer je een cadeaubon of waardebon kiest, kun je zelf bepalen hoe hoog het bedrag op deze bon gaat zijn. Misschien vind je het moeilijk om een geschikt bedrag te vinden. Het minimum bedrag ligt op €10. Een redelijk bedrag is natuurlijk relatief, maar een gemiddelde behandeling ligt rond de €60,-. Een leuk biologische product, of een make-up product ligt tussen de €30 en de €80. Wat voor een bedrag je ook wilt geven, het is altijd goed. Een ontvanger van de waardebon kan de bon natuurlijk gewoon bij een behandeling leggen!

Cadeaubon bestellen