De Winterbehandeling 2020

De winter is mild dit jaar, maar desalniettemin krijgt onze huid wat kou, regen en gure wind te verduren. Deze winterse elementen kunnen de huid soms uitdrogen en zorgen voor een geïrriteerde opperhuid. Hoog tijd dus om je huid goed te beschermen en herstellen.

Daarom bied ik deze winter weer de échte winterbehandeling aan van S.P.A. Dit is een speciale behandeling die helemaal is samengesteld om jou de winter door te helpen!


Waar bestaat de winterbehandeling uit?

De winterbehandeling bereid je huid voor op uitdroging en de kou. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Etherische oliën (TT) en een goede reiniging. Zo helpen we jouw huid door de winter heen.


De winterbehandeling bestaat uit:

-Kop thee

-Voetenbad met heerlijke badkristallen

-TT (etherische olie)

-Reinigen

-Scrub van het gezicht, de hals, decolleté, armen en handen

-Hydraterend (vocht inbrengend) masker

-Lippenbalsem

-Massage van armen, handen en decolleté tijdens het inwerken van het masker

-Dag/nachtverzorging

-Evt een lichte biologische dag make-up

Tijdsduur: ongeveer 1 uur

Prijs : €65,-Een goede biologische winterbehandeling boeken

Het is belangrijk om je huid op een goede manier te blijven behandelen. Vooral in de vaak vochtige en koude wintermaanden is het extra belangrijk om je huid op een goede manier te blijven verzorgen. Een goede natuurlijke huidbehandeling in Malden is dan ook heel belangrijk. In de omgeving Molenhoek kun je bij mij terecht voor de echt S.P.A. Winterbehandeling. Deze behandeling bestaat volledig uit biologische producten . Zo ben je er zeker van dat de ingrediënten tot diep in je huid doorwerken en hierdoor het beste resultaat voor je kunnen bereiken. Doordat ik gebruik maak van echte etherische oliën, kan ik inspelen op de wensen van je huid en eventueel zelfs een natuurlijk product op maat voor je samenstellen. Daardoor kun jij jezelf ook door de winter heen helpen met een nacht- of dagcrème. Heb je interesse? Ga dan snel een afspraak maken en maak jouw huid winterproof!

De natuurlijke schoonheidssalon regio Malden

Mijn praktijk voor natuurlijke huidverbetering in regio Malden is helemaal gericht op natuurlijk huidverbetering. Ik werk dan ook alleen met de beste biologische ingrediënten die jouw huid nog sneller een goed resultaat laten ervaren. Naast een uitgebreide natuurlijke behandeling kun je bij mij ook terecht voor huidverbeterend advies, een huidanalyse en natuurlijk ook biologische make-up of biologische huidverzorging producten. Zo ben je zeker van een goede kwaliteit en natuurlijk een goede inwerking op de huid.