Voedingsadvies

Wil jij gezonder gaan eten? Misschien omdat je graag iets meer energie zou willen overdag, misschien om een paar kilo te verliezen, om je huid rustiger te krijgen, of gewoon omdat je het belangrijk vindt om goed voor jezelf te zorgen?

Het veranderen van je leefstijl en zoeken naar een nieuwe balans in je voeding kan heel lastig zijn. Wat kun je dan wel eten als ontbijt? Wat eet je dan als lunch? Hoe breng je voldoende variatie aan in je voeding en welke ingrediënten moet jij misschien mijden?

Ik help je graag om op die vragen antwoorden te vinden.

Voedingsadvies, hoe eet je nu?

De eerste stap is om eens goed te kijken naar je huidige eetpatroon. Er is een grote kans dat je bepaalde dingen helemaal niet hoeft te veranderen. We kijken samen naar een week in jouw leven. Wat eet je als ontbijt, lunch, diner? Als je zin hebt in iets lekkers, wat eet je dan? Op basis hiervan kunnen we kijken waar je jouw eetpatroon kunt verbeteren en hoe je dit kunt doen.

Ik geef je meteen handvatten die jou helpen om je patroon op je eigen tempo aan te gaan passen. Tussendoor kijken we samen naar de vorderingen en waar je eventueel nog vastloopt.

Sommige gewoontes zijn immers moeilijk te doorbreken.


Voeding en de huid

Veel mensen besluiten hun eetpatroon aan te passen, om hun huid te verbeteren. Gezonde voeding kan immers huidveroudering, acne en andere vervelende effecten op je huid verminderen of remmen. Het bouwen van een gezond voedingspatroon is een belangrijke stap die wij samen kunnen zetten. Met mijn kennis op natuurlijke huidverbetering en verzorging kan ik je echter ook helpen om de huid van buitenaf een extra zetje in de rug te geven. Met de juiste natuurlijke verzorgingsproducten en behandelingen kun je jouw gevoelige of onrustige huid effectiever verbeteren.


Natuurlijke voeding en huidverzorging

Het nastreven van natuurlijke voeding en natuurlijke huidverzorging is een waar elixer voor de gezondheid van jouw lichaam en huid. Het versterkt elkaar enorm en verkleint niet alleen de kans op een slechte huid, maar het maakt je over het algemeen een gezonder en gelukkiger mens. Met een gezonde voeding zorg je goed voor je lichaam. Je voelt je energieker, gelukkiger en fitter. Door ook goed voor je huid te zorgen, straal je die gezondheid dubbel zo sterk uit.


Ben jij benieuwd hoe jij het maximale uit jouw stralende, gezonde jij kunt halen?

Laten we snel een afspraak maken om daar naar te kijken!