Natuurlijke huidproducten

De kracht van natuurlijke huidproducten

Mensen vragen regelmatig aan mij wat nou de kracht van natuurlijke huidproducten is. Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel de kracht van natuurlijke huidproducten is dat het op meerdere lagen goed voor je is!

Geen product werkt zo goed en efficiënt als een natuurlijk product.
In mijn praktijk voor natuurlijke huidverbetering en verzorging maak ik dan ook alleen gebruik van de beste biologische en natuurlijke huidproducten.
 

Natuurlijke huidproducten bestaan volledig uit diverse natuurlijke ingrediënten. Dankzij deze natuurlijke ingrediënten slaat biologische huidverzorging veel beter aan dan de standaard verzorging.
Dit grote verschil komt voort uit het feit dat je huid natuurlijke ingrediënten veel beter op kan nemen dan chemische ingrediënten. Natuurlijke ingrediënten bestaan immers helemaal uit lichaamseigen stoffen, dus je lichaam hoeft hier niet tegen te vechten. Je huid neemt deze stoffen dus gemakkelijker op en daarmee is er sneller een verschil zichtbaar.
Dat is de kracht van natuurlijke huidproducten.

 

 

 

Ik werk met de beste merken op het gebied van natuurlijke huidverbetering en huidverzorging. Dit zijn de merken:

Huidproducten zonder toevoegingen

Huidproducten zonder toevoegingen worden beter en efficiënter opgenomen door de huid dan huidproducten met toevoegingen en geven dus een beter en sneller resultaat.
Nog veel belangrijker is het feit dat ze in tegenstelling tot normale producten, geen lichaamsvreemde toevoegingen achterlaten in je bloed!

De vreemde, vaak chemische toevoegingen, die wel in normale huidproducten zitten, lijken in eerste instantie waarschijnlijk allemaal niet zo spannend. Vooral omdat het zulke kleine hoeveelheden zijn. Maar als je een product dat deze chemische toevoegingen bevat langer dan een jaar gebruikt, kunnen op termijn hele vervelende hormonale disbalansen ontstaan. Deze disbalansen kunnen bijvoorbeeld tot borstkanker leiden. In andere gevallen kan de huid reageren op de chemische toevoegingen in de vorm van roodheid of verstoppingen.
En dat is natuurlijk het tegenovergestelde effect dan waar jij dit product voor aan hebt geschaft! Dat is waarom je beter kunt kiezen voor huidproducten zonder toevoegingen.

Ditzelfde geldt ook voor een niet natuurlijke deodorant of niet natuurlijke make-up. Daarom bied ik in mijn natuurlijke praktijk ook  biologische make-up en natuurlijke deodorant aan. Dit geeft jou namelijk de mogelijkheid om niet alleen door middel van huidsproducten zonder toevoegingen aan je huid te werken, maar ook door middel van natuurlijke make-up.


Natuurlijke Ingrediënten!

Natuurlijke ingrediënten zijn ingrediënten die gewonnen worden van planten, bloemen of kruiden van over de hele wereld. In mijn geval spreken we van natuurlijke ingrdiënten die inzetbaar zijn voor de verbetering van je huid en lichaam.
Deze natuurlijke ingrediënten zijn inzetbaar voor allerlei verschillende doeleinden. Natuurlijke huidverbetering, natuurlijke huidverzorging, huidverjonging en nog veel meer! Door deze natuurlijke ingrediënten op de juiste manier in te zetten en in sommige gevallen op de juiste manier te combineren, kunnen we hele sterke resultaten boeken bij de verbetering of verzorging van de huid. Daarnaast is het met natuurlijke ingrediënten mogelijk om ook natuurijke make-up een helende werking te geven voor de huid. Dat is de magie en de kracht van natuurlijke ingrediënten.
Het juist uitvoeren van deze magie is precies wat bij mijn praktijk voor natuurlijke huidverbetering mogelijk is.

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van de beste natuurlijke huidproducten zonder toevoegingen. Deze producten worden op kleine schaal gemaakt in de Provence in Frankrijk. Al deze natuurlijke huidproducten zijn op basis van etherische oliën, die de puurste vorm van natuurlijke ingrediënten belichamen.