Natuurlijk product op maat!

In mijn praktijk voor natuurlijke en biologische huidverbetering en verzorging, bied ik niet alleen standaard biologische behandelingen aan, maar bied ik ook de service om biologische huidverzorging op maat voor jou samen te stellen.


Lotion of creme op maat voor jouw huid

In veel gevallen werkt het voor de verbetering of verzorging van jouw huid beter als je een natuurlijk verzorgingsproduct, in de vorm van een lotion of creme hebt welke helemaal aansluit op de wensen van jouw huid. Hiermee zorg je namelijk dat de producten op de best mogelijke manier samenwerken en je huid verbeteren en verzorgen daar waar het nodig is.
Door de huidanalyse die ik bij onze eerste afspraak maak, weet ik precies wat jouw huid nodig heeft en kan ik hier speciale lotions voor mengen. Zo weet je zeker dat alle ingrediënten in dit product niet alleen biologisch zijn, maar ook nog eens specifiek inspelen op jouw huid.


Hoe ik biologische producten voor je meng

Ik kijk naar wat voor een huidtype je hebt en kan hier de producten op aanpassen. Heb jij bijvoorbeeld last van roodheid, dan kun je een standaard biologische product tegen roodheid proberen. Heb je daarnaast ook last van een droge huid kunnen we biologische ingrediënten mengen om zowel de roodheid als de droogheid van de huis aan te pakken. Zo zijn er allerlei mogelijkheden.

Wat is het voordeel van een gemengd biologisch product?

Wanneer jij een product op maat hebt is het dus beter voor jouw specifieke huid en zijn de resultaten dan ook sneller zichtbaar. Daarnaast is het een groot voordeel dat je een creme hebt die alles in één keer aanpast. Daardoor heb je niet vijf producten nodig om de verschillende verbeteringen of verzorgingen door te voeren.

Daarnaast is het ook makkelijker om een kleine hoeveelheid creme te maken, bijvoorbeeld 15 mililiter. Hiermee kun je elke keer kleine hoeveelheden van specifieke combinaties gebruiken die op dat moment op jouw huid van toepassing zijn. Zo kunnen we samen kijken wat je huid nodig heeft en hier regelmatig met speciale cremes op inspelen.