Natural Facelifting

Waarom Natural Facelifting?

Om je lichaam in shape te houden ga je naar de sportschool, stop je daar mee dan verslappen je spieren en gaat de boel hangen

Dit geldt als het ware ook voor je gezicht. Door veroudering ontstaat rimpelvorming maar ook contourvervaging. Oogleden gaan hangen, de neus-lippenplooi wordt meer aanwezig, hamsterwangen en een onderkin.

Dit ontstaat meestal door het verlies van spierspanning van het spierweefsel.

In mijn praktijk werk ik met twee typen massages om de huid weer te verbeteren.

De tone booster gelaat lifting.
Hiermee wordt op het spierweefsel gewerkt. Dit zorgt voor een liftend effect in het gelaat, verbetering van de spierspanning, gelaat, mond en oogcontouren verbeteren, hangende wangen worden gelift en de neus-lippenplooi vervaagt.

De collagen booster.

Bindweefselmassage vooral gericht op de rimpelvorming. Deze massage zorgt voor een liftend effect in het gelaat, bestrijdt de rimpels, het verbetert de soepelheid en elasticiteit, verbetert de doorbloeding van de huid, geeft een frisse vitale uitstraling en opent de oogcontouren.

Factoren van huidveroudering:

Standaard verouderingsproces, veroorzaakt door veranderingen in het hormoonstelsel en een langzamere stofwisseling en daardoor de verminderde aanmaak van nieuwe huidcellen. De huid wordt droger en minder elastisch, dunner en valer.

Externe veroudering, veroorzaakt door zonschade, roken, alcohol, stress en slechte voeding.

Deze massages stimuleren de aanmaak van collageen en versterkt de contourvorming. De behandeling wordt aangepast op de behoefte van uw huidtype.