Zo kom jij de herfst door!

De herfst is aangebroken! Een kleurrijke tijd waarin de natuur zich klaar maakt voor de winter en het bos bezaaid is met kastanjes, gekleurde bladeren en broze takken. De herfst is een tijd om je hersenen en je huid eens even te ontspannen en terug in balans te brengen! Een goede balans tussen je geest en je lichaam speelt namelijk een grote rol in de kwaliteit van je huid en je geluk. De kleurrijke herfst is dan ook een ideaal moment voor een speciale Herfstbehandeling die zich precies daar op richt!

Met een speciale combinatie van de krachtige S.P.A. en Les Gavots producten en natuurlijke aroma’s stel ik een speciale behandeling voor je samen die je geest en je lichaam helemaal in balans brengt. Ook zal je huid na deze behandeling helemaal klaar zijn voor de afsluiting van het jaar!

Wat is de Herfstbehandeling?

Deze speciale herfstbehandeling duurt zestig minuten en bestaat uit een ontspannen reiniging van de huid, gevolgd door een scrub, een natuurlijk masker, een rustgevende voet of handmassage en een speciale crème die droogheid en gevoeligheid tegengaat in de gure maanden.
De behandeling eindigt met een touch-up met de verzorgende, biologische make-up van Zao.

Deze hele behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de etherische oliën en natuurlijke producten van S.P.A. en Les Gavots. Hierbij worden onder andere oliën gebruikt die je huid versterken en een "anti depressie" werking hebben.


Wat kost de Herfstbehandeling?

De herfstbehandeling kost €62,50 en duurt zestig minuten. Uiteraard is het mogelijk om de behandeling her en der aan te passen. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om naast de behandeling te kijken voor aanvullende producten die u zonder problemen de herfst door helpen!