Afspraak maken bij Astrid Guelen - de Wildt

Wil jij een afspraak maken bij Astrid Guelen de Wildt, Natuurlijke huidverbetering en voedingsadvies in Heumen?

Dan kun je altijd bellen met +31 6 38511813 of een mailtje sturen naar info@natuurlijkehuidverbetering.nl

Heb je een vraag, of wil je bespreken wat de mogelijkheden allemaal zijn? Dan kun je mij altijd geheel vrijblijvend bellen of een vraag stellen via het contact formulier hiernaast.

 

Wanneer je een mailtje stuurt, of een van de contactformulieren invult is het handig als je jouw telefoonnummer achterlaat, zodat ik gemakkelijk contact met je op kan nemen en je zo goed mogelijk kan helpen!

 

Hoe ver van te voren moet ik een afspraak maken?

Het is aan te raden om ongeveer drie weken voor tijd een afspraak te maken. Dan heb ik nog ruimte in de agenda om met je te kijken naar een geschikte dag en tijd. Als je een afspraak vervolgens wilt veranderen of annuleren, kun je mij altijd bellen of mailen. Ook kun je online je afspraak annuleren. Dit kan tot 24 uur van tevoren. Als je binnen die 24 uur een afspraak annuleert, ben ik helaas genoodzaakt om de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

 

Waar kan ik parkeren in de buurt van de praktijk?

Mijn praktijk bevindt zich aan de Rijksweg 248, 6582 AB in Heumen. Dit is schuin tegenover het van der Valk restaurant.

Parkeren kan bij mij op de oprit of aan de overkant op de ruime parkeerplaats van het van der Valk restaurant. Er is dus altijd ruimte genoeg om je auto voor de deur te parkeren. Parkeren bij de praktijk of op de parkeerplaats is altijd gratis.

Kom je met de bus? Dan kun je uitstappen bij bushalte Molenhoek, Rijksweg vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar de praktijk.

 

Kan ik ook alleen langskomen om producten te kopen of te bestellen?

 

Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken om een product of cadeaubon te kopen. Sommige producten heb ik wellicht niet direct op voorraad, dus het is altijd raadzaam om van te voren even te bellen om te laten weten dat je komt. Dan zorg ik ook dat ik op dat moment aanwezig ben om je verder te helpen. Ook kan ik je producten op maat aanbieden. In dat geval dient er wel eerst een huidanalyse gemaakt te worden, zodat ik dit product zo goed mogelijk op jouw huid af kan stemmen.

 

 

 

Afspraak maken!

Emailadres
Telefoon (optioneel)
Onderwerp
Bericht