De cadeaubonnen!


Heb je binnenkort een feest of wil je gewoon eens iemand verrassen met een persoonlijk of verfrissend cadeau? Denk dan eens aan het geven van een cadeaubon voor de schoonheidssalon! Je kunt hierbij kiezen voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, een waardebon of een schoonheidsproduct!

Een cadeaubon voor de schoonheidssalon is namelijk altijd leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen! Het kan soms misschien moeilijk zijn om te beslissen wat voor een behandeling iemand fijn zou vinden, of welk product hij of zij nou het liefst zouden krijgen.
In dat geval kun je altijd een waardebon geven met een bepaald bedrag erop. Dan kan de persoon die de cadeaubon krijgt helemaal zelf weten of het geld wordt besteed aan een behandeling of een product! Klik hieronder op een van de drie bonnen voor meer informatie!

Cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling

Drie soorten cadeaubonnen!

In mijn salon bied ik drie soorten cadeaubonnen aan, zodat er voor elke gelegenheid een passend product te vinden is! Je kunt kiezen tussen een cadeaubon voor een product, een behandeling of gewoon een waardebon die iemand vervolgens zelf voor een behandeling of product kan gebruiken. In alle drie de gevallen bepaal jij zelf wat de waarde van de cadeaubon is en wat voor een soort cadeaubon het wordt! Bij een cadeaubon voor een product kies je voor een specifiek product dat past bij de ontvanger. Als je kiest voor een cadeaubon met een schoonheidsbehandeling kun je kiezen uit de diverse behandelingen die worden aangeboden, eventueel in combinatie met een extra massage of bijbehandeling.
Bij een waardebon geef je iemand dus een cadeabon met een bedrag, die vervolgens bij mijn salon kan worden ingeleverd.Massage cadeaubon of make-up cadeaubon

Een massage cadeaubon is een heel populaire keuze wanneer mensen een cadeaubon met een behandeling nemen. Dit komt doordat een massage natuurlijk altijd een heerlijk cadeau is om te krijgen! Want wie wil er nou niet af en toe lekker gemasseerd worden? Daarmee scoor je altijd punten! Een massage cadeaubon is leuk voor iedereen, ook als die persoon niet persé zo nu en dan een schoonheidssalon bezoekt.
Bij een massagebehandeling kun je onder andere kiezen uit een rugmassage, een hoofdmassage, lichaamsmassage, en nog veel meer. Er zit dus altijd iets passends tussen! Daarom is kiezen voor een massage cadeaubon dan ook altijd een veilige en goede keuze!


Wanneer mensen een cadeaubon voor een fijn product zoeken, is de make-up cadeaubon voor de biologische make-up van Zao zeer populair!
Men kiest dan bijvoorbeeld voor een natuurlijke mascara, lippenstift of een minerale poeder.
Daarmee kun je nooit de fout in gaan en het zijn ontzettend leuke producten om te krijgen!
De gelukkige die de make-up cadeaubon ontvangt, kan vervolgens zelf een geschikte kleur uitkiezen. Zo hoef je nooit voor een ander een kleurenkeuze te maken, want dat blijft toch het moeilijkste van alles!

Waar kan ik de cadeaubon voor een schoonheidssalon bestellen?

Wanneer je een cadeaubon voor mijn schoonheidssalon wilt bestellen, kun je het contactformulier hiernaast invullen, bellen met de praktijk, een mailtje sturen, of hem na je behandeling direct meenemen! Wilt je hem opgestuurd hebben naar jouw adres of het adres van de ontvanger? Dan wordt hij na betaling direct voor u opgestuurd. Omdat het om een cadeau gaat, reken ik hier geen verzendkosten over. U betaalt dus alleen de kosten van de bon zelf. Het minimale bedrag voor een cadeaubon is €10.

Het is niet mogelijk om geld terug te vragen na aankoop of om de restwaarde van een verkregen bon cash uit te laten betalen.

massage cadeaubon

Cadeaubon bestellen!

Bedrag
E-mailadres
Telefoonnummer (optioneel)