Biologische huidverzorging op maat!

Wil jij overstappen op biologische huidverzorging? Of ben je al overgestapt, maar wil je zeker weten dat je het zo goed mogelijk aanpakt? Dan is het ontzettend belangrijk dat je overstapt op de juiste biologische huidverzorging op maat! Hierbij moet je denken aan een combinatie van de juiste producten, die niet alleen de huid reinigen, maar ook verbeteren en versterken!

Stel je voor dat je er zeker van zou kunnen zijn dat elk biologisch huidverzorgingsproduct dat je gebruikt en elk ingrediënt in die producten helemaal was afgestemd op jouw huid! Van je dagcrème tot je reinigingsproduct en zelfs de make-up!

Hoe geweldig zou dat zijn? Met biologische huidverzorging op maat is het allemaal mogelijk!

Astrid Guelen - de Wildt in haar praktijk voor huidverzorging
biologische ingrediënten op een tafel

Hoe stel je biologische huidverzorging op maat af?

Wanneer je biologische huidverzorging op maat wilt gaan toepassen is het belangrijk dat je weet dat dit niet zomaar kan met de standaard biologische of natuurlijke producten uit de winkel. Het is al heel erg goed om enkel die producten te gebruiken! Veel beter dan het gebruik van klassieke cosmetica. Echter, als je de producten en ingrediënten helemaal af wil stemmen op jouw huid, moet er wat gemixt gaan worden. De eerste stap is dan ook om een praktijk voor natuurlijke huidverbetering te bezoeken, waar je geholpen kunt worden bij het samenstellen van een huidverzorging op maat. Hoe dit werkt? Door middel van een goede huidanalyse, uitgevoerd door een goede biologische schoonheidsspecialiste.

Huidanalyse door biologische schoonheidsspecialiste

Voordat je over kunt stappen op de biologische huidverzorging op maat, is het belangrijk dat je een goede huidanalyse laat maken, omdat je anders niet weet wat je huid nodig heeft. Dan wordt het moeilijk om er producten op af te stemmen. Daarom laat je een biologische schoonheidsspecialiste kijken naar je huid. Hierbij zal de specialist wat vragen stellen over je dagelijkse bezigheden, met het oog op stress. Ook zal ze vragen in wat voor een omgeving je woont of werkt. Fiets je bijvoorbeeld elke dag tussen de uitlaatgassen of werk je in de droge airconditioning lucht van een kantoor? Ook zal de specialist je huid bekijken om een goed beeld te scheppen van hoe je huid er aan toe is en wat voor een ingrediënten het nodig heeft.

Heb je bijvoorbeeld een vette huid of een droge huid. Een gevoelige huid of juist een dikke huid.

Beste biologische huidverzorging afstemmen

Naar aanleiding van het analyseren van de huid, kan een specialist van een biologische huidverzorging schoonheidssalon bepalen wat je huid nodig heeft en met welke producten en ingrediënten ze verbeterd kan worden. Dit komt heel nauw, omdat er voor elk kleine huid probleempje een speciaal ingrediënt is. Zodra de specialist een goed beeld heeft van de huid, zal ze je adviseren over de soorten producten die je samen kunt gebruiken en waar nodig ook speciale producten combineren, om ze 100% effectief te maken. Op die manier kan ze je garanderen met een succesvolle overstap op biologische huidverzorging op maat.

natuurlijke producten voor vette huid

Etherische oliën en Biologische Make-up

Omdat je niet zomaar producten met elkaar kunt mengen, maakt een goede schoonheidsspecialiste gebruik van etherische oliën. uit de Provence in Frankrijk.
Dit zijn oliën die voor de volle 100% uit biologische etherische plantenextracten bestaan. Deze moeilijk te extraheren plantenextracten, zijn dan ook zo puur en krachtig dat ze direct werken in de huid. Doordat deze etherische oliën allemaal biologisch zijn en uit vergelijkbare stoffen bestaan, zijn ze gemakkelijk te combineren en werken in die gevallen ook versterkend. Zo kan een goede biologische schoonheidsspecialiste een soort van synergie creëren in een potje. In ieder geval voor uw huid specifiek!

Mocht je nou nog meer willen doen, naast het smeren van perfecte dag- en nachtcremes, dan kun je ook kiezen om over te stappen op biologische make-up van Zao. Deze zeer uitgebreide biologische lijn is qua kleuren en kwaliteit niet te onderscheiden van klassieke cosmetica, maar bestaat enkel uit biologische en veganistische ingrediënten. Daardoor is ze niet slecht voor je huid, maar juist verbeterend! In deze make-up zitten namelijk actieve ingrediënten die huidverbeterend werken!

Zo zorg je dat je volledig overstapt op de best mogelijke biologische huidverzorging op maat! Ideaal voor je huid en voor jou!