In mijn praktijk voor natuurlijke huidverbetering ga ik voor een zo compleet en goed mogelijk aanbod, zodat ik jou als klant zo volledig mogelijk kan helpen. Daarom heb ik gekozen om ook het biologische make-up merk ZAO aan te bieden. Dit merk is namelijk een hele goede aanvulling op natuurlijke huidverzorging of natuurlijke huidverbetering . Zo zorg je er voor dat je huid niet enkel wordt verzrogd door je verzorgingsproducten, maar ook door de make-up die je draagt! Hieronder lees je hoe dit werkt.

Waar bestaat biologische make-up uit?

De biologische make-up van Zao is helemaal samengesteld uit natuurlijke, biologische ingrediënten zoals plantaardige oliën en wassen plantenextracten (bamboe, kariténboter, abrikozen mais, enzovoorts).

In deze duurzame make-up zijn alle ingrediënten van ecologisch verantwoorde en biologische landbouw. Zo is de biologische make-up van Zao goed voor jouw huid en ook voor het milieu.

De teelt van alle benodigde ingrediënten voor deze make-up producten staat onder scherp toezicht van de Ecocert, dat bepaald of bedrijven wel of niet ecologisch en biologisch gecertificeerd worden. Zij heroverwegen deze certificeringen regelmatig om er voor te zorgen dat bedrijven zich constant spiegelen aan de nieuwste voorwaarden.
Zo weet jij als klant altijd zeker dat dit het best mogelijke biologische en ecologische product is.

Zao make-up bevat dan ook geen toegevoegde conserveringsmiddelen of synthetisch parfum. Daarnaast is deze biologische make-up ook een alcohol vrij product.
Dit maakt biologische make-up van ZAO een zeer geschikt product voor alle huidtypen en ook een zeer verstandige, milieuvriendelijke keuze!

Hoe creëert biologische make-up kleuren?

Soms vragen mensen zich af hoe het kan dat make-up van natuurlijke, biologische oorsprong werkt. Want hoe kan de make-up dan al die verschillende kleursoorten hebben en zo goed blijven zitten? Het goede nieuws is dat al deze eigenschappen toch weldegelijk van natuurlijke aard zijn. De kleuren van biologische make-up zijn namelijk afkomstig van natuurlijk minerale of plantaardige pigmenten die worden toegevoegd aan de producten. Deze verschillende, kleurende, ingrediënten worden specifiek geteeld en gekozen om hun eigenschappen op het gebied van kleur en kleurbehoud. Zo kan een natuurlijk, biologisch make-up merk als Zao dezelfde kwaliteit aanbieden als de veel synthetischere klassieke cosmetica.


Producten van biologische make-up:

Zao make-up heeft een breed scala aan producten, zodat je volledig op dit merk over kunt stappen zonder make-up producten bij te hoeven kopen van synthetische merken. De Zao make-up lijn bestaat onder andere uit:

Foundation, minerale poederfoundation, compact poeder blush, concealer, oogschaduw, primer, potloden voor ogen, lippen en wenkbrauwen, eyeliner, mascara, lipbalmstick, lipbalm liquid, lipstick, lipgloss, lippolish.

Naast deze make-up producten kun je er ook bijpassende penselen, removers, cleaners en overige accessoires bij krijgen.