Aromabrasie dieptepeeling met etherische oliën

Aromabrasie is een microdermabrasie behandeling met etherische oliën. Een dieptepeeling van de huid waarbij je deze tot in de diepste lagen biologische behandelt. Het resultaat is dat je huid nog sneller en nog beter zal verbeteren. Bij deze behandeling wordt enkel gebruik gemaakt van de beste etherische oliën van Absolution die geheel op biologische wijze zijn geproduceerd in Frankrijk. Deze producten maken deze aromatherapeutische behandeling zo effectief dankzij hun krachtige aroma’s en dieptewerking.

Aromabrasie is een manuele behandeling, dat wil zeggen handmatig, zonder apparaat, met specifieke producten.

De kracht van een dieptepeeling

Met een dieptepeeling bereik je een intensieve reiniging van de opperhuid. Door de opperhuid te verdunnen verfijn je de structuur van je algehele huid. Hierdoor verfijnen ook de grovere poriën. Pigmentvlekjes en littekens (acne) verminderen en fijne lijntjes worden minder sterk.

Het resultaat van deze dieptepeeling is dan ook dat je huid als het ware verjongd. Je krijgt een frisse uitstraling waarbij vlekjes en rimpels of littekens verlichten

De kracht van een dieptepeeling is dat deze behandeling de circulatie stimuleert. Hierdoor gaat deze meer voedingsstoffen afgeven aan alle cellen en afvalstoffen sneller afvoeren. Het resultaat is dat je huid zich vernieuwd en je met een frissere huid weer de deur uit gaat.


De aromabrasie behandeling

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen vanaf 18 jaar.

De behandeling is vanwege haar impact op de huid niet geschikt voor mensen met:

  • gevoelige couperose huid
  • actieve acne
  • psoriasis

  • eczeem


De beste periode voor deze behandeling is in het voor- en najaar, als opknapbeurt voor de huid.


De kosten van een aromabrasiebehandeling

- Aromabrasie “light”, een voorproefje op de TOP-behandeling €25.= bovenop het bedrag van een S.P.A behandeling.

- Aromabrasie TOP behandeling ± 2 uur. €129.95

Reiniging-TT etherische olie-granenpeeling met aromabrasie product-etherische olie met kleimasker-groente/fruitmasker-ooglotion-lippenbalsem-bindweefselmassage-verzorgend product.