Absolution

 

Onze benadering van natuurlijke huidverbetering en voedingsadvies wordt mogelijk gemaakt door Absolution, een gecertificeerd biologisch, anti-verouderingsmerk dat afgestemd is op de dagelijkse behoeften van jouw huid.

 

Waarom Absolution?

Bij Absolution draait alles om het luisteren naar jezelf en naar je huid. Elke dag verandert, en zo ook de behoeften van je huid. Met Absolution kan je jouw huid de zorg en aandacht geven die ze verdient. Gemaakt van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, biedt Absolution een op maat gemaakte huidverzorgingslijn die eenvoudig is af te stemmen op de stemmingen en behoeften van je huid.

 

Waarom Absolution?

Absolution streeft naar de hoogste normen van biologische producten. Minstens 50% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw. Deze producten bevatten geen compromissen en zijn gemaakt met respect voor je huid, je gezondheid, en de planeet. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam, gerecycled en/of recyclebaar, gedrukt met plantaardige inkten.

 

Mix & Match voor Jouw Unieke Huid

Geen enkele huid is hetzelfde, en elke dag heeft haar eigen behoeften. Daarom biedt Absolution het unieke mix-en-match-systeem. Alle producten kunnen worden gemengd, afgestemd op de behoefte van jouw huid. De combinatie van verschillende producten geeft een scala aan mogelijkheden voor een stralende huid.

 

Over de Oprichtster

 

Achter Absolution staat Isabelle Carron, een passievolle professional met een visie op biologische cosmetica. Haar verlangen om perfecte producten te ontwikkelen, gecombineerd met natuurlijke verzorging, kunst en actualiteit, heeft Absolution tot leven gebracht. Samen met getalenteerde mensen en top-laboratoria is Absolution een cosmetische revolutie geworden.

In mijn salon voor natuurlijke huidverbetering wil ik jou helpen je natuurlijke straling te ontdekken met de zorgvuldig geselecteerde producten van Absolution. Ervaar de kracht van biologische huidverbetering en voedingsadvies in mijn praktijk. Jouw huid verdient het beste, en dat is precies wat Absolution te bieden heeft. Neem de stap naar natuurlijke schoonheid en straal van binnenuit!